Din lokale snekker i Kristiansund

Om oss

Vi hjelper deg med det du har behov for!

TA KONTAKT MED OSS FOR EN SAMTALE

OM ØYENS BYGGFIRMA A/S

Øyens Byggfirma A/S utfører alt av tjenester innenfor snekker faget. Vi har jobbet med en rekke prosjekter opp igjennom årene og har med dette tilegnet oss masse erfaring og kompetanse. Vi har nå 10 ansatte, lengste erfaring er eldste med 30 år, en på 20 år, to med 15 år, og resten av gjengen har 10-12 år. Vi tilbyr alt innen snekker faget, ingen oppdrag er for små, men noen kan bli for store.

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd. Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien. Vi ønsker at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr. La fagfolk gjøre jobben for deg. Med mange års erfaring fra både store og små prosjekter har vi opparbeidet en solid kompetanse som kundene våre skal nyte godt av. 

Vi er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris. 

Ta gjerne kontakt med oss for en gratis befaring.

Byggmestermerket logo
Sentralt godkjent logo

Trenger du en erfaren snekker?

Vi har jobbet med en rekke prosjekter opp igjennom årene og har med dette tilegnet oss masse erfaring og kompetanse. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å realisere din boligdrøm!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.