Din lokale snekker i Kristiansund

Tjenester

Vi hjelper deg med det du har behov for!

TA KONTAKT MED OSS FOR EN SAMTALE

VÅRE TJENESTER

Snekkertjenester

Vi utfører alt innenfor snekkerarbeid. Uansett hva du har behov for står vi klare til å hjelpe deg! Vi gjennomfører snekkertjenester med kvalitet og nøyaktighet for å oppnå best mulig resultat tilpasset etter kunden sine ønsker og behov. Vi kommer gjerne på en gratis befaring!

Tilbygg

Ønsker du et nytt tilbygg? Vi bygger tilbygg tilpasset etter kunden! Vi står klare til å hjelpe deg uansett hva du ønsker! Uansett hva du drømmer om kan vi utføre det på best mulig måte tilpasset etter dine tanker. Vi har et stort fokus på kvalitet!

Nybygg

Ønsker du et nytt hus eller lignende? Vi hjelper deg med å oppnå din drømmebolig! Våre ansatte tilpasser seg og velger ut materialer ut i fra kunden sine ønsker til den nye boligen. Ta kontakt med oss for en samtale om hva vi kan gjennomføre for deg!

Taktekking

Har du behov for hjelp ved taktekking? Vi hjelper deg gjerne og tilpasser oss etter dine ønsker og behov. Om du ønsker et tak av kvalitet er det best om man lar fagfolk utføre jobben. Vi er svært opptatte av kvalitet og derfor legger vi tak med nøyaktighet og konsentrasjon.

Rehabilitering

Vi utfører oppgaver innenfor rehabilitering og renovering av boliger og fasader. Om du ønsker å friske opp din bolig hjelper vi deg gjerne med å oppnå et supert sluttresultat! Gjerne kom i kontakt med oss for en samtale om hva vi kan gjennomføre for deg!

Asbestsanering

Øyens Byggfirma A/S har tillatelse til å sanere asbest både innvendig og utvendig. Vi utfører dette med eget godkjent utstyr. Asbestsanering skal kun utføres av personell som har hatt opplæring. Etter saneringen er utført skal det utføres en nødvendig kontroll.

Trenger du en erfaren snekker?

Vi har jobbet med en rekke prosjekter opp igjennom årene og har med dette tilegnet oss masse erfaring og kompetanse. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å realisere din boligdrøm!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.